buizen doorsnede De producten van C-PIPES zijn voorzien van Modinac coating met een zuiverende, antibacteriële werking...
 
xpress ml sprinkler systeem 1 - kopie VSH XPress Sprinkler ML (Multi Layer): een compleet, VDS gecertificeerd systeem voor in beton ingestorte...
 
verdelers 6 ZNB is gespecialiseerd in het prefabriceren van specifieke onderdelen, verdelers, buffervaten etc.   Download...
 

buizen doorsnedeDe producten van C-PIPES zijn voorzien van Modinac coating met een zuiverende, antibacteriële werking op de vloeistoffen in de buis.

 

Trots presenteren wij U bij deze de catalogus van ons nieuwste merk: C-Pipes.

De C van C-Pipes staat voor: Clear, Care & Coating. De speciale MODINAC-lak die aangebracht wordt op de binnenzijde van de buizen, beschermt de buis tegen alle vormen van corrosie. Dit is geen eenmalige bescherming, maar in de MODINAC-lak bevindt zich een constant werkend bestanddeel dat er voor zorgt dat de buis en het medium dat zich in de buis bevindt neutraliseert en corrosie- en bacterievrij blijft voor tenminste 10 jaar (gegarandeerd).

Uiteraard hebben wij ook aan een oplossing gedacht voor de zwakke, onbeschermde "schakels" in het leidingsysteem.

Aan deze unieke, totaal oplossing zijn dan ook enkele jaren van onderzoek en engineering vooraf gegaan. Dit volledige traject is in eigen beheer opgestart en afgerond door Zuid Nederlandse Buizen. Dit maakt dat we dan ook volledig achter ons product staan en het vol trots aan U presenteren.

De MODINAC-lak wordt enkel op aanvraag en met de grootste zorg aangebracht en toegepast en is derhalve geen voorraadproduct. Heeft u dan ook een project dat geschikt zou zijn voor deze applicatie. Neem dan gerust contact met ons op en breng een bezoek bij ons op kantoor zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. De speciale aandacht die nodig is ten behoeve van het aanbrengen, vervoeren en installeren van de MODINAC-lak maakt dat we geen willekeurige aanbiedingen per mail kunnen doen. 

 

  Revolutionaire techniek van zuivering en protectie
C-PIPES levert stalen kwaliteitsbuizen van ieder gewenst formaat en in alle voorkomende diameters. Onze buizen en aanverwante producten (als bijvoorbeeld appendages, koppelingen, fittingen etc.) zijn aan de binnenzijde voorzien van Modinac, een revolutionaire coating waarmee C-PIPES zich onderscheidt.
Modinac beschermt en versterkt onze producten niet alleen, Modinac zuivert en neutraliseert tegelijkertijd! Dat maakt C-PIPES uniek. 
 

De antibacteriële werking van Modinac

De producten van C-PIPES zijn voorzien van Modinac en deze coating garandeert een langere levensduur van de buizen. Maar Modinac heeft een wellicht nog belangrijkere eigenschap. Het heeft een zuiverende, antibacteriële werking op de vloeistoffen in de buis en voorkomt daarmee bacterie-, vuil- en corrosieaanslag. Een baanbrekend en innovatief procedé dat zorgt voor zeer
waardevolle resultaten in bijvoorbeeld brandpreventie (sprinklersystemen), gezondheidszorg, waterzuivering en waterbehandeling.

  Brandpreventie
Stelt u zich eens voor, er breekt brand uit in uw woning of bedrijfslocatie en de aanwezige sprinklerinstallatie weigert dienst door een verstopping van het systeem als gevolg van corrosieaanslag en bacteriegroei in de betreffende leidingen. De schade is niet te overzien! Dan is het een geruststellende en veilige gedachte dat de buizen van C-PIPES zijn voorzien van
Modinac. Deze beschermende en zuiverende coating gaat corrosievorming in de buizen tegen en voorkomt bacteriegroei en vuilaanslag. Een verhoogde brandveiligheid dus.